Omaishoitajan sijaistus asiakkaan kotona, hoiva ja huolenpito, Zinzino: OMEGA3

Seniorineuvoksetar, Asikkala

Kuotaantie 10
17200 Vääksy

044 3133 675
neurologian erikoissairaanhoitaja Riitta Lalla

seniorineuvoksetar@gmail.com
Y-tunnus: 2673611-2


Omega-3

 

HYVINVOINNIN TUKIPILARI: OMEGA3 ELI UPEA, TÄYTTÄ TAVARAA OLEVA BALANCE OIL

Syksy  lähenee vääjäämättä ja auringonvalon määrä vähenee. Työelämän stressi, ansaintamahdollisuuksien puute, syrjäytymisen kokemukset, epävarmuus huomisesta ja moni muukin asia saa ihmiset voimaan entistä huonommin. Kaupan hyllyt tursuavat erilaisia tuotteita, joihin ei kaikilla ole varaa ja elintarviketeollisuus on jättänyt 60-luvulta lähtien jälkensä lähes kaikkeen ruokaan – on säilöntäainesitä ja väriainetätä, E:tä eri muodoissaan - ja luullaan, että kaikki vitamiinit ja hivenaineet saadaan nykyruoasta. Näin ei ole asian laita. Nykyinen prosessoitu ruoka, rehuruokinnalla kasvatettu kala, ns. kevyttuotteet ja kasvisöljyvalmisteiden tarjonta ja niiden sisällyttäminen lähes kaikkiin prosessoituihin ruokiin, kalojen rehuihin, jopa äidinmaitovastikkeisiin, on vienyt rasvahappotasapainomme vääristyneeseen tilaan. Omega6 - ja Omega3 –rasvahappoja saamme ainoastaan ravinnosta. Aikojen alusta näiden rasvahappojen suhde toisiinsa oli 1:1. Nykyään Omega6:n ja Omega3:n suhde Euroopassa on 12:1 ja Yhdysvalloissa jopa 25:1! Tämä vääristynyt suhde saa kroppamme soluväliseinät hiljaiseen tulehdustilaan eli solun seinämä muuttuu joustamattomaksi eikä siten pysty käyttämään solun tarvitsemia ravintoaineita hyväkseen eikä myöskään pysty poistamaan kuona-aineita solusta. Jotain on siis tehtävä ja pikaisesti! Saatava siis näiden suhde takaisin tiedemiesten suosittelemaan tasoon 3:1:een, jotta voisimme paremmin.

Toimin ruotsalaisen suoramyyntiyhtiö Zinzinon itsenäisenä partnerina. Haluan jakaa Zinzinon Balance Oil- tuotteen kokemuksia, koska terveyden- ja sairaanhoidon ammattilaisena uskon tuotteen hyväätekevään vaikutukseen.  Ymmärsin rasvahappotasapainon todellisen  merkityksen terveyteeni vasta toukokuun alussa  2017, kun aloin itse käyttää Balance Oilia. Tuote on GMP sertifioitu ja Tanskan elintarvike- ja lääkelaitos on myöntänyt usean vuoden ajan tuotteelle Elite Smileyn. Virasto tutkii sekä tuotantoketjua ja sitä, että tuote sisältää sitä mitä luvataan. Tuotteella on iso liuta Eu-hyväksyttyjä terveysväittämiä. Tuote ei siis ole lääke. Tuote on aikoinaan ollut myynnissä Norjan apteekeissa. Nyt myyntitapa on suoramyynti eli ostamalla itsenäiseltä partnerilta tuotteita tuet myös pienyrittäjyyttä. Samalla saat henkilökohtaisen jälleenmyyjän, joka mielellään neuvoo sinua hyvinvoinnin parissa laajemminkin.

Olen aina ollut tietoinen, että tarvitsemme Omega-3 tuotetta, jolla on paljon hyviä terveysvaikutuksia. Sain opin jo lapsena 50-luvulla, kun keittiön kaapista kaivettiin aamuisin se myrkynvihreä pullo, josta kaadettiin lusikalla suuhun härskiintyneen makuista öljyä. En kuitenkaan osannut aiemmin vertailla tuotteita, vaan ostin aina sitä apteekin tunnetuinta: ”ota 1-2 kapselia päivittäin”. Kunpa joku olisi perehdyttänyt minut aiheen pariin jo aiemmin. Olisin pystynyt auttamaan itseäni ja läheisiäni voimaan paljon paremmin jo aiemmin. Parempi kuitenkin nyt myöhään kun ei milloinkaan.

MITEN VERTAILET OMEGA-3 -TUOTTEITA?

Jos sinulta löytyy kaapista Omega-3 tuote vertaa siitä seuraavia asioita Balance Oiliin. Paras on tietenkin itse saada Zinzino Balance Oil -kokemuksia ja todeta toimiiko tuote sinulla. Minulla ja miehelläni se toimi. Voimme hyvin ja ainakin minä nukun yöni paremmin kuin vuosikymmeniin. Johtuneeko siitä, että ihmisen aivot koostuvat 60% rasvasoluista ja minun rasvahappojeni laatu parani oleellisesti?

Sisältö 12 ml/vrk (80-kiloisen ihmisen päiväannos):

7320 mg kalaöljyä, 2478 mg omega3 rasvahappoja, 1283 mg EPAa, 684 mg DHAta ja 3069 mg omega9:ää. + 10 µg D-vitamiinia.

Mistä BalanceOilia saadaan? 

BalanceOilin öljy saadaan ns. kylmien vesien kaloista: sardiinista, makrillista ja anjoviksesta, jotka syövät meren planktonia ja saavat siitä rasvansa. Tuote on täydellisesti luonnontuote.

Epa- ja Dha-määrät - mitä suositeltu päiväannos tarjoaa? 

Jokainen varmasti ymmärtää, että jos suositus on 1-3 kapselia ei 50 kiloinen ja 100 kiloinen voi saada samasta määrästä riittävästi Epaa ja Dhata, elimistöllemme kallisarvoisia rasvahappoja. Balance Oilia otetaan aina painon mukaan, jolloin jokainen saa oikean määrän vauvasta vaariin.

Onko siinä mahdollisesti Omega-6:sta? 

Ongelma on se, että saamme nykyravinnosta liikaa Omega-6:sta, joten purkista sitä ei kannata ottaa. Omega-6 aiheuttaa kehossamme hiljaista tulehdusta, joka taas saattaa oireilla monellakin tavalla ja myöhemmin olla edesauttamassa elintapasairauksien puhkeamista. Kasvatettua kalaa ruokitaan Omega-6 pitoisilla rehunapeilla, joten jos joku Omega-3 valmiste sisältää kuutosta, onko tuote kasvatetusta kalasta?

Onko tuotteessa antioksidanttisuoja?

On tutkittu, että suuri osa kalaöljyistä härskiintyy jopa muutamassa tunnissa, jolloin tuote ei imeydy solutasolle saakka. Balance Oilissa on mukana valikoitujen oliivinviljelijöiden ekstraneitsyt-oliiviöljyä, jossa on korkeat polyfeloniarvot. Oliiviöljy estää kalaöljyn härskiintymisen, jolloin se imeytyy solutasolle saakka lähes vuorokauden ajan. Rasvahapot toimivat synergiassa toistensa kanssa ja suosin valmistetta, jossa rasvahapot ovat laajakirjoisesti ja mahdollisimman luonnollisessa muodossa eli kylmäpuristettu puhtaista ja laadukkaista lähteistä. Tällöin rasvojen luonnollinen synergia toimii eli tiettyä rasvahappoa ei tarvitse olla niin paljon kuin käsitellyssä valmisteessa. Laadukas kylmäpuristettua kalaöljyä sisältävä rasvahappovalmiste ei tee kalaröyhtäyksiä, ei maistu tai haise härskille ja sen voi purra ja imeskellä, jolloin varmistaa parhaan imeytymisen.

Laajakirjoinen rasvahappovalmiste auttaa palauttamaan solukalvoille jouston luonnollisella tavalla, jolloin ravintoaineet ja happi pääsevät sujuvasti kaikkialle missä niitä tarvitaan. Solut siis saavat ravintoaineet sisäänsä ja kuona-aineet poistuvat solukalvon jouston ansiosta. Myös hiljainen tulehdus, joka piilee monien sairauksien takana, hellittää

Voit aina testata verikokeella toimiiko tuotteesi

Vaikka suuri osa huomaa voinnissaan Balance Oilin vaikutuksen voi asian todentaa myös ANONYYMILLÄ veritestillä. Ei tarvitse arvailla toimiiko nykyinen tuote tai toimiiko Balance Oil. Rasvahappotesti kertoo totuuden. Testejä voit teettää monessa paikassa. Zinzinon kautta hankittava testi analysoidaan arvostetussa  norjalaisessa Vitas As laboratoriossa, jonka muita asiakkaita on mm. Maailman terveysjärjestö, Cambridgen ylipisto ja monet muut terveyden parissa toimivat tahot. Vitas valittiin mm. äskettäin  EU-rahoitteiseen tutkimushankkeeseen, jossa tutkitaan Alzheimer -taudin ja rasvahappojen yhteyttä. Itä-Suomen yliopistossa aihetta on tutkittu ja lähiaikoina on luvassa tutkimustuloksia.

Näennäisesti halpa voikin olla kallista

Voit laskea, että vähän yli kymmenen euron purkkeja marketista tarvitset jopa 8 kappaletta saadaksesi saman määrän Epaa ja Dha:ta. Näennäisesti halvalle tuotteelle tuleekin hintaa yli 80€. Balance Oil -jatkotilaus maksaa 80-kiloiselle 29€+postikulut kuukaudessa. Painavamman on syytä tilata hieman lisää. Tuote on mahdollista saada kokonaan ilmaiseksi suosittelemalla tuotetta neljälle.

Suosittelen aloittamaan: Balance - start kit 

Kit Content  

2 BalanceTest (sisältää siis 2 kpl anonyymiä kuivaveritestianalyysia), 1 BalanceOil AquaX 300 ml, 1 Balance Oil (eri makuja)  300 ml, 2 BalanceOil 100 ml.

149,00 € Pakettisi hinta (säästät 62 %) + postikulut

396,00 € Retail-myyntihinta

6 kuukauden Jatkotilaus :
BalanceOil 1 pc/month 
kuukausimaksu : 29,00 € 
Tilauskauden kokonaiskustannukset* : 323,00 €* * Tilaus sisältää 6 jatkotilausmaksua aloitustilauksen lisäksi. Huomaathan, että kuukausitilausmaksu veloitetaan kuukausittain, mutta tuotteet toimitetaan kahden kuukauden erissä kahden kuukauden välein.