Omaishoitajan sijaistus asiakkaan kotona, hoiva ja huolenpito, Zinzino: OMEGA3

Seniorineuvoksetar, Asikkala

Kuotaantie 10
17200 Vääksy

044 3133 675
neurologian erikoissairaanhoitaja Riitta Lalla

seniorineuvoksetar@gmail.com
Y-tunnus: 2673611-2


PALVELUT

    Teen omaishoitajan vapaiden sijaistuksia PHHYKYn myöntämällä palveluseteleillä, jolloin tulen omaishoidettavan luokse yhtäjaksoisen ajan,                     esim. 4-8h/päivä. Minimi 1 h yhtäjaksoisesti/päivä. Toki teen näitä sijaistuksia yksityisasiakkaillekin.
 
    Erikoissairaanhoitajan eli Seniorineuvoksettaren palvelut koostuvat selkeistä osa-alueista:
  • Huolenpidon ja hoivan, kotipalvelun, veteraanien kotipalvelun ja omaishoidettavan sijaisuuden palvelut. Äkillisissä ja akuuteissa tilanteissa tulen apuun pienelläkin varoitusajalla, myös viikonloppuisin ja iltaisin.
  • HUOMIO: Omaishoitajan vapaiden sijaistus kotona on noussut hyvin suosituksi palvelumuodoksi. Tulen mielelläni sijaistamaan, jotta omaishoitaja saa hetken hengähtää. Laitan ruokaa, kylvetän, ulkoilutan ja kotikuntoutan asiakastani.
  • Saattohoito: Saattohoidon tehtävänä on tuoda turvaa, kun ihminen sairastuu vakavasti, tietää, että loppu lähestyy ja asiakas haluaa kuolla kotonaan rakkaidensa ympäröimänä. Hyvä hoito on silloin oireiden lievitystä, henkiseen hätään vastaamista ja mahdollisimman suuren järjestyksen tuomista kaaokseen säännöllisillä ja tarvittaessa pitemmillä kotipalvelukäynneillä. 
  •  
  • Suoramyyntiyritys Zinzinon itsenäisenä partnerina autan ennaltaehkäisemään sairauksia ja kehon matala-asteista tulehdustilaa, edistämään terveyttä ja kaikin puolin hyvää oloa lisäravinteiden muodossa. Tuotteista mainittakoon mm. BalanceOil (omega3),jossa mahdollisuus testata verestä omega6-omega3 - tasosi, Lean shake, fytoravinteita tännä oleva puhdas luonnontuote Xtend, vatsaasi suojaava Zinobiotic, Protect, upea Skin serum kasvoillesi ja dekolteellesi ja VIVA, viimeisin ehdoton uutuus hyvään oloon, uneen ja stressin poistoonwww.zinzino.com. Liikuntaa unohtamatta!

HINNASTO 1.1.2022 alkaen:  

yksityisen kotipalvelun ja omaishoidon tuntipalveluhinnnasto:

        Matkakuluina 0,50 senttiä/km toimipisteestä työpisteeseen ja takaisin (nämä kulut eivät oikeuta kotitalousvähennykseen).

        Muistithan hoivan ja huolenpidon kotitalousvähennysmahdollisuuden 60 % eli loppukädessä maksettavaksesi jää 40 % hinnasta, mutta                        palveluja on ostettava aluksi minimissään 223 €:n edestä, jotta kotitalousvähennyksen omavastuuosuus vuodessa (100 €) YHDEN           kerran täyttyy. Kotikäyntiajan minimi 1/2 h. Klo 18 jälkeen tapahtuvaan käyntiin 5 €/h lisämaksu. Hälytysmaksu (paikalla 1 h sisällä) 35 € arkisin,                LA ja SU 50 € normaalin tuntilaskutuksen lisäksi.

        Huomio: palveluseteli ei oikeuta kotitalousvähennykseen.

  • Yksityisen kotipalvelun hinnasto (ALV 0%), minimikäynti 1/2 h,

        Arkisin  (08.00-18.00)                                              35 €/h                           

        Lauantaisin ja sunnuntaisin (08:00-18:00)              45 ja 65 €/h

  • Omaishoitajan kotitalousvähennyskelpoisen vapaan (minimi 1 tunti/kertasijaistus. ALV 0%  + km-korvaus kuten yllä
     (Huom. Päijät-Soten palveluseteli ei oikeuta kotitalousvähennykseen). .                                  

        Arkisin (08:00-18.00)                                               30 €/h                                       (klo 18-21 5 €:n lisä)

        Lauantaisin (08:00-18:00)                                       40 €/h                                             " "

        Sunnuntaisin  (08:00-18:00)                                    60 €/h                                             " "

       Seniorineuvoksettaren saat kiinni varmimmin joko työaikana tai jättämällä viestin sähköpostitse.

 

SENIORINEUVOKSETTAREN PALVELUT OVAT ASIAKKAILLE ARVONLISÄVEROTTOMIA (ALV 0%), jolloin PALVELUSTA on TEHty PALVELUSOPIMUS JA palveluSUUNNITELMA. TOIMINTA ON AINA    SOSIAALIVIRANOMAISTEN VALVOMAA. TOIMINNALLE ON OMAVALVONTASUUNNITELMA.