Omaishoitajan sijaistus asiakkaan kotona, yksityinen hoiva ja huolenpito

Seniorineuvoksetar, NOKIA

Kalamiestenkatu 9 A 4
37120 Nokia
044 3133 675
sisätautien ja neurologian erikoissairaanhoitaja Riitta Lalla

seniorineuvoksetar@gmail.com
Y-tunnus: 2673611-2


Yrityksemme

        Visioni: Tyytyväinen asiakas on työni kulmakivi. Palvelen kaikkia iäkkäitä asiakkaitani kuten itse haluaisin minua palveltavan -                                              ihmisenä ihmiselle - ilolla ja lämmöllä.
        Vahvuuteni: Tarjoan vuosikymmenten hoivan, huolenpidon ja sairaanhoidon kokemuksella huipputasoista, kuntouttavaa ja hyväntuulista hoivaa ja              huolenpitoa asiakkaan kotiympäristössä. Tulen myös kotiinne 2-8 h/päivä yhtäjaksoisesti sijaistamaan omaishoitajaa                                       lakisääteisten vapaiden ajaksi. Tavallisesti olen omaishoidettavan luona koko päivän, jolloin omaishoitaja saa hetken         levähtää. Palvelusetelit käyvät maksuvälineinä.     
 
        Mottoni: Arjen hoivani on asiakkailleni aina juhlahetki. 

        Seniorineuvoksetar Riitta Lalla on monikymmenvuotisen työuran tehnyt sairaanhoitaja (AMK), neurologian erikoissairaanhoitaja ja           sairaanhoitajajohtaja (ylihoitaja), jolla on monipuolinen ja vankka kokemus yrittäjänä ja hoitotyön esimiehenä toimimisesta sekä Asikkalan          akuuttisairaiden, ikäihmisten ja viimeksi muistisairaiden ja kotisairaalan parissa työskentelystä. Asiakastyytyväisyys lunastetaan AINA jokaisen         asiakkaan kohdalla. Olen Aluehallintoviraston ja Valviran Valveri-rekisterissä. Yritykseni on hyväksytty PIrkanmaan hyvinvointialueen         palveluseteliyrittäjäksi muutettuani Nokialle vuoden vaihteessa.

        Seniorineuvoksetar tulee toimimaan Nokian kaupungin alueella.

        Asiakkaalla on aina sama hoitaja eli erikoissairaanhoitaja Riitta Lalla. Loma-aikoina sovin omaisten kanssa röiden järjestämisestä.