Omaishoitajan sijaistus asiakkaan kotona, hoiva ja huolenpito, Zinzino: OMEGA3

Seniorineuvoksetar, Asikkala

Kuotaantie 10
17200 Vääksy

044 3133 675
neurologian erikoissairaanhoitaja Riitta Lalla

seniorineuvoksetar@gmail.com
Y-tunnus: 2673611-2


Yrityksemme

       Visioni: Tyytyväinen asiakas on työni kulmakivi. Palvelen kaikkia yli 18-vuotiaita asiakkaitani kuten itse haluaisin minua palveltavan -                                   ihmisenä ihmiselle - ilolla ja lämmöllä.
       Vahvuuteni: Tarjoan vuosikymmenten hoivan, huolenpidon ja sairaanhoidon kokemuksella huipputasoista, kuntouttavaa hoivaa ja huolenpitoa                     asiakkaan kotiympäristössä. Tulen myös kotiinne 2-8 h/päivä yhtäjaksoisesti sijaistamaan omaishoitajaa lakisääteisten vapaiden ajaksi.                   Toki vähempikin aika käy.  Veteraaneja palvelen kunnioituksella ja kiitollisuudella. Palvelusetelit käyvät maksuvälineinä.     
        
        Toimin myös suoramyyntiyhtiö Zinzinossa, joka markkinoi reilun kaupan kahvia ja luonnonmukaisia lisäravinteita. Toimin 
        itsenäisenä partnerina ja tuotteita voi tilata kauttani. Autan mielelläni tilauksen tekemisessä ja olenkin yleensä tehnyt käytännön tilauksen         asiakkaideni puolesta. Kannattaa lukea lisää terveydestä ja mm. omega3 -BalanceOilista ja Vivasta täältä www.zinzino.com
 
        Mottoni: Arjen hoivani on asiakkailleni aina juhlahetki. Terveystuotteeni auttavat parempaan terveyteen ja tuovat hyvää oloa,
        iloa ja terveyttä.

        Seniorineuvoksetar Riitta Lalla on monikymmenvuotisen työuran tehnyt sairaanhoitaja (AMK), neurologian erikoissairaanhoitaja ja           sairaanhoitajajohtaja (ylihoitaja), jolla on monipuolinen ja vankka kokemus yrittäjänä ja hoitotyön esimiehenä toimimisesta sekä akuuttisairaiden,         ikäihmisten että viimeksi muistisairaiden ja kotisairaalan parissa työskentelystä. Asiakastyytyväisyys lunastetaan AINA jokaisen asiakkaan kohdalla.         Olen Aluehallintoviraston ja Valviran Valveri-rekisterissä. Päijät-Hämeen hyvinvointialue on hyväksynyt Seniorineuvoksettaren omaishoidon         sijaistuksen ja sotainvalidien palvelusetelitoimijaksi.

        Seniorineuvoksetar toimii nykyään etupäässä Asikkalassa, mutta toki myös Padasjoella, Hollolassa ja Lahdessa.

        Asiakkaalla on aina sama hoitaja eli erikoissairaanhoitaja Riitta Lalla. Loma-aikoina sovin omaisten kanssa röiden järjestämisestä.